cabaret: Jimmy Carr in AFAS Live op DONDERDAG 27 OKTOBER 2022

  DO.
27 OKT
JIMMY CARR Black Box AFAS Live, Amsterdam
2022
 
Hoofdprogramma Jimmy Carr

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor zondag 26 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 27 oktober 2022.

Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Jimmy Carr in AFAS Live
Tickets Jimmy Carr:
do 27 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 36,40 - 47,60

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Route naar AFAS Live

AFAS Live ligt vlakbij afrit Ouderkerk a/d Amstel op de A2 autosnelweg Utrecht-Amsterdam. Op de snelwegen rondom Amsterdam volgt u de borden Transferium. OPENBAAR VERVOER Afas Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en de trein. De..

Bekijk complete route naar AFAS Live Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jimmy Carr plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws