cabaret: Jimmy Carr in 013 op VRIJDAG 28 OKTOBER 2022

  VR.
28 OKT
JIMMY CARR Main 013, Tilburg
2022
 
Hoofdprogramma Jimmy Carr

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor dinsdag 28 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 28 oktober 2022.

Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Jimmy Carr in 013
Tickets Jimmy Carr:
vr 28 okt
013, Tilburg
€ 39,40 - 44,40

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Route naar 013

Met het openbaar vervoer? Vanaf het station is 013 binnen vijf minuten bereikbaar. Ga bij het uitlopen van het station meteen links, bij de stoplichten ga je rechts. Neem dan de tweede straat links (Korte Heu-vel), loop deze straat uit en sla link..

Bekijk complete route naar 013 Tilburg
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jimmy Carr plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws