cabaret: Jimmy Carr in Muziekgebouw Eindhoven op DONDERDAG 08 SEPTEMBER 2022

  DO.
08 SEP
JIMMY CARR Grote Zaal Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2022
 
Hoofdprogramma Jimmy Carr

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor maandag 11 oktober 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 08 september 2022.

Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Jimmy Carr in Muziekgebouw Eindhoven
Tickets Jimmy Carr:
do 08 sep
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 38,00 - 43,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Route naar Muziekgebouw Eindhoven

Hoofdingang Muziekgebouw Eindhoven: Heuvel Galerie 140 (Hoek markt/Heuvel Galerie in centrum Eindhoven) A58 vanuit Tilburg Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in..

Bekijk complete route naar Muziekgebouw Eindhoven Eindhoven
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jimmy Carr plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws