cabaret: Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners in Jan van Besouw op ZATERDAG 08 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners in Jan van Besouw) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
08 JAN
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE - BURN-OUT VOOR BEGINNERS Jan van Besouw, Goirle
2022
 
Hoofdprogramma Arnout van den Bossche

Extra informatie

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Voor zijn show Burn-out voor Beginners haalt hij inspiratie uit dat vorige leven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers... Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken.

Route naar Jan van Besouw

Met openbaar vervoer Vanaf station Tilburg Centraal, neemt u Stadsdienst lijn 1 (T-bus), uitstappen in de Dorpsstraat. De laatste bus in de avond richting Tilburg vertrekt op 23:47 uur. (zie ook de website www.bba.nl) Komende vanuit Turnhout (B..

Bekijk complete route naar Jan van Besouw Goirle
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws