cabaret: Mark van de Veerdonk - Geen Viking in Theater de Hofnar op ZATERDAG 15 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Mark van de Veerdonk - Geen Viking in Theater de Hofnar) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
15 JAN
MARK VAN DE VEERDONK - GEEN VIKING Theater de Hofnar, Valkenswaard
2022
 
Hoofdprogramma Mark van de Veerdonk

Extra informatie

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Gerelateerde voorstellingen