cabaret: Ali B - Koorts in Schouwburg Cuijk op VRIJDAG 08 OKTOBER 2021

  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  VR.
08 OKT
ALI B - KOORTS Schouwburg Cuijk, Cuijk
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar Schouwburg Cuijk

Cuijk is gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venray en ook uitstekend met de trein bereikbaar. Het theater is in het centrum gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van de A73 en het NS-station. Nabij Schouwburg Cuijk is vrij parkeren mogeli..

Bekijk complete route naar Schouwburg Cuijk Cuijk
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Cuijk in Cuijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ali B - Koorts plaatsvindt.

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te Beeckestijn Pop 2005 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Beeckestijn Pop 2005 Foto Ali B te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto Ali B te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws