cabaret: Ali B - Koorts in Deventer Schouwburg op VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  VR.
26 NOV
ALI B - KOORTS Deventer Schouwburg, Deventer
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 26 november 2021.
Dat is 12 dagen geleden.

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar Deventer Schouwburg

De Deventer Schouwburg ligt op één minuut van het station. Ook met de auto is de schouwburg prima bereikbaar en in de parkeergarage "De Leeuwenbrug" is voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk complete route naar Deventer Schouwburg Deventer
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Artquake 2005 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Beeckestijn Pop 2005 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws