cabaret: Ali B - Koorts in De Harmonie op ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  ZA.
27 NOV
ALI B - KOORTS De Harmonie, Leeuwarden
2021
 
Hoofdprogramma Ali B

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 27 november 2021.
Dat is 305 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Ali B - Koorts in De Harmonie
DEZE Ali B - Koorts TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 27 nov
De Harmonie, Leeuwarden

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar De Harmonie

Fiets Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kunt u uw fiets tegen een kleine vergoeding veilig stallen. Aan de overkant van De Harmonie is een bewaakte fietsenstalling. Deze stalling is geopend van 18.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens. ..

Bekijk complete route naar De Harmonie Leeuwarden
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Artquake 2005 Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te De Wereld Draait Buiten 2013
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerd nieuws