cabaret: Oldenhermanns - FCKED in Westlandtheater De Naald op WOENSDAG 19 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Oldenhermanns - FCKED in Westlandtheater De Naald) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
19 JAN
OLDENHERMANNS - FCKED Westlandtheater De Naald, Naaldwijk
2022
 
Hoofdprogramma Oldenhermanns

Extra informatie

FCKED is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken en waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat ons nog te wachten staat. OLDENHERMANNS maakt duurzaamheid sexy en recyclen wordt een uitje. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…

Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen Lize van Olden en Anna Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen en zonnepanelen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen.

Route naar Westlandtheater De Naald

Algemeen Theater de Naald ligt in de gemeente Westland, in het hart van dorpskern Naaldwijk. Ons theater ligt aan de rand van het winkelcentrum waar u ook diverse restaurants kunt vinden. Het geprezen overdekte winkelcentrum De Tuinen bevindt ..

Bekijk complete route naar Westlandtheater De Naald Naaldwijk
 

Gerelateerde voorstellingen