cabaret: Spruijt en Opperman - Heimweeën in Theater De Boerderij op DONDERDAG 03 FEBRUARI 2022

  DO.
03 FEB
SPRUIJT EN OPPERMAN - HEIMWEEËN Theater De Boerderij, Huizen
2022
 
Hoofdprogramma Spruijt en Opperman

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 03 februari 2022.
Dat is 243 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Spruijt en Opperman - Heimweeën in Theater De Boerderij
DEZE Spruijt en Opperman - Heimweeën TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 03 feb
Theater De Boerderij, Huizen

Extra informatie

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.

Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Route naar Theater De Boerderij

Vanuit de richting Utrecht / Stichtsebrug / Almere (A27) * De afslag Huizen / Blaricum (afrit 35) nemen * Richting Huizen rijden via de Randweg Oost, ’t Merk, Huizermaatweg (3 km) * Na het busstation (in een bocht links van de weg ..

Bekijk complete route naar Theater De Boerderij Huizen
 

Gerelateerde voorstellingen