cabaret: Nesim el Ahmadi - TaBoe! in Theater aan het Vrijthof op WOENSDAG 19 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Nesim el Ahmadi - TaBoe! in Theater aan het Vrijthof) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
19 JAN
NESIM EL AHMADI - TABOE! Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2022
 
Hoofdprogramma Nesim el Ahmadi

Extra informatie

In zijn eerste voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Route naar Theater aan het Vrijthof

Het grootste deel van de voorstellingen vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof programmeert echter ook op andere locaties in Maastricht. Let daarom op de locatie- of zaalaanduiding in de brochure en op uw entreekaart.

Bekijk complete route naar Theater aan het Vrijthof Maastricht
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde voorstellingen