cabaret: Yentl en de Boer - De Kampvuursessies in De Harmonie op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Yentl en de Boer - De Kampvuursessies in De Harmonie) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
18 DEC
YENTL EN DE BOER - DE KAMPVUURSESSIES De Harmonie, Leeuwarden
2021
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer

Extra informatie

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater he en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

Yentl en de Boer zijn er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes.

Route naar De Harmonie

Fiets Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kunt u uw fiets tegen een kleine vergoeding veilig stallen. Aan de overkant van De Harmonie is een bewaakte fietsenstalling. Deze stalling is geopend van 18.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens. ..

Bekijk complete route naar De Harmonie Leeuwarden
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws