cabaret: Yentl en de Boer - De Kampvuursessies in Schouwburg Cuijk op ZATERDAG 22 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Yentl en de Boer - De Kampvuursessies in Schouwburg Cuijk) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
22 JAN
YENTL EN DE BOER - DE KAMPVUURSESSIES Schouwburg Cuijk, Cuijk
2022
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer

Extra informatie

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater he en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

Yentl en de Boer zijn er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes.

Route naar Schouwburg Cuijk

Cuijk is gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venray en ook uitstekend met de trein bereikbaar. Het theater is in het centrum gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van de A73 en het NS-station. Nabij Schouwburg Cuijk is vrij parkeren mogeli..

Bekijk complete route naar Schouwburg Cuijk Cuijk
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws