cabaret: Cabaret: Mylou Frencken 'Alles nog Prachtig' in Theater de Roestbak op ZATERDAG 15 MAART 2008

  ZA.
15 MRT
CABARET: MYLOU FRENCKEN 'ALLES NOG PRACHTIG' Theater de Roestbak, Almere
2008
 
Hoofdprogramma Mylou Frencken
Toegang Theater de Roestbak, zaterdag 15 maart. Aanvang 20.30 uur. Toegang: €13,- en €10,- (CJP, CKV vouchers en 65+) Reserveren: 036-5215648 Kaarten zijn aan de deur te koop vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Meer informatie op www.corrosia.nl of www.deroestbak.nl.

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 15 maart 2008.
Dat is 5877 dagen geleden.

Extra informatie

Toen eind 2005 de gelijknamige cd Alles Nog Prachtig verscheen, schreef Patrick van den Hanenberg in de Volkskrant: ”Na twee nummers hebben de teksten en de muziek je (…) helemaal in de greep en verlang je naar een avondvullend programma.”

Een mooie, ontwapenende vrouw achter een piano met sterke liedjes en conferences. Terwijl je met en om Mylou Frencken (glim)lacht, weet ze je diep te raken. Zij bezit een vilein soort onbeholpenheid waarmee ze het Leven, de Liefde, het Afscheid, de Zin en de Onzin bezingt en bespreekt. En er valt nogal wat te bespreken… Alles Nog Prachtig. Over de moed erin houden. Over hoe alles steeds weer anders loopt. Over het verlies van een naaste.
Noordhollands Dagblad: “Het is een verademing om weer eens iemand puur cabaret te zien bedrijven.”

Route naar Theater de Roestbak

U vindt Corrosia! op de Markt in het centrum van Almere- Haven. Centrum Beeldende Kunst Flevoland heeft de ingang op nummer 7-11. Theater de Roestbak heeft de ingang op nummer 1. Openbaar vervoer Bus 1 of 3 richting Almere-Haven. Uitstappen..

Bekijk complete route naar Theater de Roestbak Almere
 

Gerelateerd nieuws