cabaret: Jochen Otten - Opgekropt staat netjes in Het Musiater op ZATERDAG 22 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Jochen Otten - Opgekropt staat netjes in Het Musiater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
22 JAN
JOCHEN OTTEN - OPGEKROPT STAAT NETJES Het Musiater, Zevenaar
2022
 
Hoofdprogramma Jochen Otten

Extra informatie

Dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. Meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt, lijkt een ideale oplossing.

Maar niemand zit te wachten op een samenleving waar de beleefdheid terrein verliest, de lontjes korter worden, de tenen langer, en agressie meer regel is dan uitzondering.

In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel.

Route naar Het Musiater

Routebeschrijving Het Musiater Vanaf Arnhem de A12 richting Oberhausen, afslag 29 (Zevenaar/Didam) nemen. Onderaan de afslag rechtsaf richting Zevenaar. Bij de volgende twee verkeerslichten rechtdoor. Ongeveer 150 m verder 1e links, richting cen..

Bekijk complete route naar Het Musiater Zevenaar
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws