cabaret: Rayen Panday - Trigger in Theater de Kampanje op VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021

  VR.
17 SEP
RAYEN PANDAY - TRIGGER Theater de Kampanje, Den Helder
2021
 
Hoofdprogramma Rayen Panday

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 17 september 2021.
Dat is 914 dagen geleden.

Extra informatie

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

Route naar Theater de Kampanje

Per trein / OV Er gaat een rechtstreekse trein, elk half uur van Alkmaar naar Den Helder. De hoofdentree van de Kampanje op Willemsoord ligt op 900m (+/- 10 minuten lopen) vanaf het treinstation Den Helder CS. Looproute Het station uit, recht..

Bekijk complete route naar Theater de Kampanje Den Helder
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws