cabaret: Tim Fransen - De Mens en Ik in Stadsschouwburg Utrecht op VRIJDAG 21 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Tim Fransen - De Mens en Ik in Stadsschouwburg Utrecht) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
21 JAN
TIM FRANSEN - DE MENS EN IK Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2022
 
Hoofdprogramma Tim Fransen

Extra informatie

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat zout en peper over zijn eten strooit. Een primaat die zijn tanden poetst en parkeergeld betaalt. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Tim Fransen vraagt zich af of we misschien niet een al te hoge dunk hebben van onszelf. En of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen naam suggereert.

Op komische wijze maakt hij ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws