cabaret: Diederik van Vleuten - Moedig voorwaarts in Schouwburg Het Park op DONDERDAG 20 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Diederik van Vleuten - Moedig voorwaarts in Schouwburg Het Park) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
20 JAN
DIEDERIK VAN VLEUTEN - MOEDIG VOORWAARTS Schouwburg Het Park, Hoorn
2022
 
Hoofdprogramma Diederik van Vleuten

Extra informatie

‘Het leven wordt achterwaarts begrepen, maar moet voorwaarts worden geleefd.’
Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard heeft Diederik boven zijn bureau hangen. Om hem eraan te herinneren dat deze uitdagende tijden erom vragen zijn theatrale visie vol op de toekomst te richten. Of op zijn minst op het heden. Aan het verleden besteedde hij in drie bejubelde soloprogramma’s nu wel genoeg aandacht. Nederlands-Indië, de Eerste Wereldoorlog en Winston Churchill zijn geschiedenis. Vanaf nu gaat hij moedig voorwaarts! Of hij als stand-up historian daarin ook slaagt zal de toekomst uitwijzen. In zijn vierde solo neemt hij minstens anderhalf uur de tijd om het in ieder geval te proberen. Een ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige aangrijpende verhaal over ging. Moedig Voorwaarts dus. Reserveer nu, want voor je het weet is het weer verleden tijd.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws