cabaret: Paulette Willemse / Saskia van Zutphen - Vuile Huichelaar in DRU Industriepark op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Paulette Willemse / Saskia van Zutphen - Vuile Huichelaar in DRU Industriepark) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
18 DEC
PAULETTE WILLEMSE / SASKIA VAN ZUTPHEN - VUILE HUICHELAAR DRU Industriepark, Ulft
2021
 

Extra informatie

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program!

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.

Route naar DRU Industriepark

De DRU ligt in de achterhoek, aan de oude IJssel in Ulft. DRU Industriepark is vanaf het westen te bereiken via de A1, A12 en A18. Vanaf het noorden is DRU Industriepark te bereiken via de A32, A28, A50 en A12. Vanaf het zuiden is DRU Industriep..

Bekijk complete route naar DRU Industriepark Ulft
 

Gerelateerde voorstellingen