cabaret: Vincent Bijlo - Functie elders in Theater de Schuur op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Vincent Bijlo - Functie elders in Theater de Schuur) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
29 DEC
VINCENT BIJLO - FUNCTIE ELDERS Theater de Schuur, Zevenbergen
2021
 
Hoofdprogramma Vincent Bijlo

Extra informatie

Vincent Bijlo zou dit seizoen de voorstelling ‘Anders’ hebben gespeeld maar Corona gooide roet in het eten. Dus dan moet je wat ‘anders’, dacht Vincent. En dus komt hij voor seizoen 21/22 met een Oudejaarsconference onder de titel ‘Functie Elders’. Hoe kan het ook anders.

Het wordt een show met verrassende omtzigten die zich afspeelt in Bijlo’s mondkapjesmuseum, mede mogelijk gemaakt door Sywert van Lienden. Hij bezit inmiddels exemplaren die door talloze prominenten gedragen zijn. Zijn pronkstuk is het mondkapje dat minister Ollongren bij zich had toen ze halsoverkop het Binnenhof verliet nadat ze te horen had gekregen dat ze positief getest was op corona. Dat kapje, en dat mapje, dat ze onder haar arm had, veranderden de politiek voorgoed. Of toch niet? Het jaar zal het leren.

2021, het jaar waarin het nieuwe normaal weer langzaam het oude werd, waarin we weer dichterbij elkaar kwamen en er weer heel voorzichtig geknuffeld kon worden. Tabee lockdown, doei avondklok, hallo hand op je schouder, kneep in je wang. We zijn er weer!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws