cabaret: Pieter Derks - Uit het niets in Openluchttheater Cabrio op DONDERDAG 23 JUNI 2022

  • Pieter Derks
    Lowlands 2015 - zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  DO.
23 JUN
PIETER DERKS - UIT HET NIETS Openluchttheater Cabrio, Soest
2022
 
Hoofdprogramma Pieter Derks

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 23 juni 2022.
Dat is 8 dagen geleden.

Extra informatie

Daar is hij weer! Pieter Derks! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.

In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Route naar Openluchttheater Cabrio

Uit de richting Utrecht of Amersfoort, naar Soesterberg, vervolgens richting "Soest", u rijdt dan op de Van Weerden Poelmanweg/Soesterbergsestraat. Uit de richting Amsterdam, Hilversum of Baarn, naar "Soest". Doorgaande weg volgen tot afslag Soest..

Bekijk complete route naar Openluchttheater Cabrio Soest
 

FOTO'S VAN Pieter Derks

Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Pieter Derks

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws