cabaret: n00b speelt n00b in Lindenberg Theater op ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022

  ZA.
26 NOV
N00B SPEELT N00B Lindenberg Theater, Nijmegen
2022
 
Hoofdprogramma n00b

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 26 november 2022.
Dat is 12 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets n00b speelt n00b in Lindenberg Theater
DEZE n00b speelt n00b TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 26 nov
Lindenberg Theater, Nijmegen

Extra informatie

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders van de AHK, voor het meest veelbelovende talent. Ook wonnen ze dat jaar (2021) het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst.

Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Gerelateerde voorstellingen