cabaret: Spruijt en Opperman - Heimweeën in De Zwaan op ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022

  ZA.
26 NOV
SPRUIJT EN OPPERMAN - HEIMWEEËN De Zwaan, Uitgeest
2022
 
Hoofdprogramma Spruijt en Opperman

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 26 november 2022.
Dat is 12 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Spruijt en Opperman - Heimweeën in De Zwaan
DEZE Spruijt en Opperman - Heimweeën TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 26 nov
De Zwaan, Uitgeest

Extra informatie

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.

Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Route naar De Zwaan

Met de auto: Vanuit de richting Hoofddorp/Haarlem rijd je over de A9, neem afrit 10 richting Castricum. Op de T-splitsing ga je linksaf, bij de eerstvolgende afslag ga je weer linksaf. Je rijd nu over de Broekpolderweg. Volg deze weg totdat je w..

Bekijk complete route naar De Zwaan Uitgeest
 

Gerelateerde voorstellingen