cabaret: Spruijt en Opperman - Heimweeën in Vestzaktheater De Schelleboom op ZATERDAG 01 APRIL 2023

  ZA.
01 APR
SPRUIJT EN OPPERMAN - HEIMWEEËN Vestzaktheater De Schelleboom, Oosterhout
2023
 
Hoofdprogramma Spruijt en Opperman
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Spruijt en Opperman - Heimweeën in Vestzaktheater De Schelleboom
Tickets Spruijt en Opperman - Heimweeën:
za 01 apr
Vestzaktheater De Schelleboom, Oosterhout

Extra informatie

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.

Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vestzaktheater De Schelleboom in Oosterhout? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spruijt en Opperman - Heimweeën plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen