cabaret: Bas Birker - in blijde verachting in Minard Schouwburg op VRIJDAG 03 FEBRUARI 2023

  VR.
03 FEB
BAS BIRKER - IN BLIJDE VERACHTING Minard Schouwburg, Gent
2023
 
Hoofdprogramma Bas Birker

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 03 februari 2023.
Dat is 51 dagen geleden.

Extra informatie

Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep van binnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Daar kan geen Belgisch paspoort iets aan veranderen. Noem het arrogant, noem hetegocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Zijn nieuwe zaalshow is een reisverslag van de zoektocht naar Bassies diepste binnenste. Een roadtrip langs donkere gedachten, onhebbelijke eigenschappen, om uiteindelijk de schoonheid te vindenin een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld.

Birker twijfelt, worstelt en beslist. Zo kan hij in de tweede helft van zijn leven in ieder geval zichzelf onder ogen komen. Maar niet voordat hij u eens recht heeft aangekeken. Want misschien is met Bas een hele hoop mis, met de rest van u allen is het sowieso veel erger gesteld.

Route naar Minard Schouwburg

Minard is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, met tal van haltes van tram en bus binnen wandelafstand. Wie met de wagen komt kan terecht in de ondergrondse parkeergarages Zuid, Kouter en Sint-Pietersplein. Let wel: straatparkeermogelijkhe..

Bekijk complete route naar Minard Schouwburg Gent
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws