cabaret: De Vriendendienst - Andere mensen in De Harmonie op VRIJDAG 27 JANUARI 2023

  VR.
27 JAN
DE VRIENDENDIENST - ANDERE MENSEN De Harmonie, Leeuwarden
2023
 
Hoofdprogramma De Vriendendienst

Extra informatie

Volgens de vakjury van het BNNVARA Leids Cabaret festival 2020 valt De Vriendendienst direct op in de finale met hun vernieuwende cabaret vorm, waarmee ze een combinatie brengen van muziek en het gesproken woord. #Cabarock. Peer en Yuri trakteren je met veel plezier op een mix van sketches, poëzie, dansjes, typetjes, chaos, verhalen en natuurlijk muziek. Met toekomstige hits als: ‘Witte mannen’, ‘Waar ligt Parijs nou precies’, ‘Apart maar toch getrouwd’ , ‘Vladimir besta je wel’ en ‘Het grote avontuur bij Afrika’. Met hun eerste avondvullende programma ​Andere Mensen ​ nemen de vrienden je mee naar een wereld vol van vreemde mannen, opvallende vrouwen, gender neutrale organismen en jij zelf. Jij, de ander. Deze voorstelling gaat over jullie dus het zou onbeleefd zijn als je niet komt. De Vriendendienst kan nu al niet wachten op jou en al die andere mensen.

Route naar De Harmonie

Fiets Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kunt u uw fiets tegen een kleine vergoeding veilig stallen. Aan de overkant van De Harmonie is een bewaakte fietsenstalling. Deze stalling is geopend van 18.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens. ..

Bekijk complete route naar De Harmonie Leeuwarden
 

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Harmonie in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Vriendendienst - Andere mensen plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws