cabaret: Henny Huisman - het achterste van mijn tong in Theater de Purmaryn op ZATERDAG 01 OKTOBER 2022

  ZA.
01 OKT
HENNY HUISMAN - HET ACHTERSTE VAN MIJN TONG Theater de Purmaryn, Purmerend
2022
 
Hoofdprogramma Henny Huisman

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 01 oktober 2022.
Dat is 545 dagen geleden.

Extra informatie

De legendarische Henny Huisman komt naar je toe in het theater. In deze ongedwongen en vrolijke personality-show vertelt Henny over zijn leven, zijn carrière en alle talloze collega’s. Een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen. Voor en met het publiek. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drum furore bij Lucifer, het winkeltje, de soundmixshow, de miniplaybackshow.

Een avond vol verhalen die al veel te lang op de plank zijn blijven liggen. Over het platleggen van het telefoonnetwerk in heel Nederland, de Surpriseshow (de introductie van emo-tv in Nederland!), Jacques d’Ancona en Bulletje. En je mag natuurlijk ook vragen aan stellen aan Henny. Nog nooit was dit icoon zo dichtbij, nog nooit was hij zo’n open boek. Beleef deze avond samen met Henny Huisman.

Route naar Theater de Purmaryn

Per auto Theater de Purmaryn is gevestigd aan het Waagplein, in het hartje van Purmerend. De stadskern is voetgangersgebied, daar geldt een inrijverbod. In de binnenstad geldt op winkeltijden betaald parkeren. 's Avonds na 18.00 en op zon- en fees..

Bekijk complete route naar Theater de Purmaryn Purmerend