cabaret: Willie Wartaal - Moederdag in BREStheater op DONDERDAG 02 FEBRUARI 2023

  DO.
02 FEB
WILLIE WARTAAL - MOEDERDAG BREStheater, Brielle
2023
 
Hoofdprogramma Willie Wartaal

Extra informatie

De veelzijdige rapper Willie Wartaal maakt onderdeel uit van De Jeugd Van Tegenwoordig, die doorbraken in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is Willie dj, presentator, acteur , songwriter én vader.

Na 17 jaar alle festivals plat te hebben gespeeld, clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt Willie Wartaal voor het eerst het theater in, met zijn eigen show ‘Moederdag’. Een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.

Route naar BREStheater

Openbaar vervoer: vanaf Rotterdam Centraal Station Metro naar Spijkenisse Busstation Spijkenisse bus 103 richting (Brielle) Rockanje. Uitstappen Brielle centrum. Kies als bestemming: Plaats Brielle , Straat Oostvoornseweg. Kijk op www.9292ov.nl

Bekijk complete route naar BREStheater Brielle
 

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de BREStheater in Brielle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Willie Wartaal - Moederdag plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen