cabaret: Johan Goossens - Kleine pijntjes in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 06 OKTOBER 2022

  DO.
06 OKT
JOHAN GOOSSENS - KLEINE PIJNTJES Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2022
 
Hoofdprogramma Johan Goossens

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 06 oktober 2022.
Dat is 539 dagen geleden.

Extra informatie

Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na twee jaar binnenzitten nog steeds geen barré akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven?

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘Hèhè..’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws