cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in Theater de Hofnar op VRIJDAG 25 NOVEMBER 2022

  VR.
25 NOV
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 Theater de Hofnar, Valkenswaard
2022
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 25 november 2022.
Dat is 13 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws