cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in Theater de Schalm op WOENSDAG 22 MAART 2023

  WO.
22 MRT
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 Theater de Schalm, Veldhoven
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 22 maart 2023.
Dat is 5 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws