cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in Openluchttheater Eibergen op DONDERDAG 01 JUNI 2023

  DO.
01 JUN
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 Openluchttheater Eibergen, Eibergen
2023
 

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar Openluchttheater Eibergen

Openluchttheater Eibergen, park De Maat, ter hoogte van Grotestraat 50 (heeft geen eigen adres).

Bekijk complete route naar Openluchttheater Eibergen Eibergen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Eibergen in Eibergen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws