cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in Schouwburg Concertzaal Tilburg op VRIJDAG 24 MAART 2023

  VR.
24 MRT
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 maart 2023.
Dat is 71 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

De ingangen van zowel de Schouwburg, Concertzaal als Studio bevinden zich aan de Schouwburgring. Het overkoepelende adres is Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg (zie voor het postadres Kantoor Theaters Tilburg onder de button CONTACT)

Bekijk complete route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg Tilburg
 

Gerelateerd nieuws