cabaret: Vincent Bijlo - Laat Dat Nou Maar Aan Mij Over in Agora Theater Lelystad op ZATERDAG 01 APRIL 2023

  ZA.
01 APR
VINCENT BIJLO - LAAT DAT NOU MAAR AAN MIJ OVER Agora Theater Lelystad, Lelystad
2023
 
Hoofdprogramma Vincent Bijlo

Extra informatie

Zienden zijn, vindt cabaretier Vincent Bijlo, rare zielige mensen. Hij hoort zelf niet tot de groep die hij hier op de korrel neemt. Vincent is al vanaf geboorte blind en neemt in Laat Dat Nou Maar Aan Mij Over die meelijwekkende zienden bij de hand. Zijn show wordt een echte ear-opener, een voorstelling waarin je zult horen dat de wereld zonder licht niet zwaar is, dat echte verlichting binnenverlichting is en dat je veel lichter kunt leven als je niet bang bent voor het donker. Durf, zoals Bunniker Vincent Bijlo, te varen op het kompas van je innerlijke goede humeur. Hijzelf loopt al vele jaren mee in het cabaretcircuit en is één van de scherpere en geëngageerde cabaretiers. Laat hem wat lucht in het leven blazen. Verlaat opgeladen en wat lichter het theater.

Route naar Agora Theater Lelystad

Openbaar vervoer: NS U verlaat het NS-station Lelystad Centrum aan de voorzijde (richting centrum). U gaat links om de bouwplaats heen en slaat de eerste rechtsaf. U loopt tussen bouwschuttingen door de Dukaatpassage in en volgt deze alsmaar recht..

Bekijk complete route naar Agora Theater Lelystad Lelystad
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Agora Theater Lelystad in Lelystad? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Vincent Bijlo - Laat Dat Nou Maar Aan Mij Over plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws