cabaret: Dolf Jansen - Oudejaars 2022 in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 22 DECEMBER 2022

  • Dolf Jansen
    Lowlands 2013 - dag 1
    © Erik Knevelbaard
  DO.
22 DEC
DOLF JANSEN - OUDEJAARS 2022 Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2022
 
Hoofdprogramma Dolf Jansen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 22 december 2022.
Dat is 453 dagen geleden.

Extra informatie

We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen tien minuten bij ons thuis wordt gebracht: chips, barbecuesaus, twee bananen en ketamine voor het hele weekend. Flitsbezorgd dus en dat doet Dolf Jansen in zijn 34e oudejaarsvoorstelling. In honderd minuten maakt hij chocola van het jaar dat begon tussen lockdown en vrijheid en via oorlog in Europa en ander grensoverschrijdend gedrag uitkwam bij een slutty summer 2.0. En een aankomend groot sportevenement op een plek waar je dwangarbeiders nog niet eens naartoe zou sturen. Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poëzie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken van agressie en angst. Het tempo zal flitsend hoog liggen, maar u krijgt meer dan voldoende tijd voor schaterlach en andere geluiden.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

FOTO'S VAN Dolf Jansen

Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 6 foto's van Dolf Jansen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws