cabaret: Russell Peters in Ahoy op MAANDAG 03 OKTOBER 2022

  MA.
03 OKT
RUSSELL PETERS RTM Stage Ahoy, Rotterdam
2022
 
Hoofdprogramma Russell Peters
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Russell Peters in Ahoy
Tickets Russell Peters:
ma 03 okt
Ahoy, Rotterdam
€ 39,75 - 135,00

Extra informatie

De komiek Russell Peters brak in 2004 door met een optreden in de Canadese comedyshow 'Comedy Now!’ die binnen no-time viral ging door de grappen die hij maakte over culturele stereotypes.

In 2021 lanceerde Russell zijn succesvolle eigen podcast 'Culturally Cancelled with Russell Peters’. De Canadese komiek weet steevast de lachers op zijn hand te krijgen dankzij een afwisseling tussen interactie met het publiek en grappen over cultuur, taal en etniciteit. Tijdens de shows van Russell Peters is niemand veilig en hij weet als geen ander hoe hij etnische verschillen kan omzetten in humor.

Met zijn Act Your Age wereldtournee reist hij opnieuw langs de grote podia!

Route naar Ahoy

Rotterdam is uitstekend bereikbaar per auto, trein of vliegtuig. Door de goede openbaar vervoer voorzieningen in Rotterdam is Ahoy' Rotterdam ook prima te bereiken per metro en bus. Openbaar vervoer Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele openbaar v..

Bekijk complete route naar Ahoy Rotterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ahoy in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Russell Peters plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen