cabaret: Pieter Derks - Uit Het Niets in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade op WOENSDAG 07 JUNI 2023

  • Pieter Derks
    Lowlands 2015 - zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  WO.
07 JUN
PIETER DERKS - UIT HET NIETS Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, Veghel
2023
 
Hoofdprogramma Pieter Derks
Voorstelling uitverkocht
Pieter Derks - Uit Het Niets in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is deze voorstelling uitverkocht.

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Extra informatie

In zijn vorige voorstelling Voor wat het waard is wist Pieter Derks zijn publiek met een persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. “Een flonkerende, steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte”, schreef NRC Handelsblad. Het leverde Pieter Derks een Poelifinario-nominatie op.In opvolger Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen, want in ingewikkelde tijden moet je de dingen niet moeilijker maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek – en wie weet wat er nog meer tevoorschijn komt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pieter Derks - Uit Het Niets plaatsvindt.

FOTO'S VAN Pieter Derks

Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Pieter Derks

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws