cabaret: Comedy Night in Hedon op DONDERDAG 02 FEBRUARI 2023

  DO.
02 FEB
COMEDY NIGHT Hedon, Zwolle
2023
 
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Comedy Night in Hedon
Tickets Comedy Night:
do 02 feb
Hedon, Zwolle
€ 16,95

Extra informatie

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Route naar Hedon

Openbaar vervoer Als je aankomt op het station in Zwolle kun je een stadsbus richting Hedon nemen. (De stadsbussen vertrekken vanaf het plein voor het station). Neem dan LIJN 5 (richting aalanden) en stap uit bij halte 'Winkelcentrum de Diezenpo..

Bekijk complete route naar Hedon Zwolle
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Comedy Night plaatsvindt.