cabaret: Roué Verveer - Middagshow in Schouwburg Amstelveen op ZATERDAG 24 DECEMBER 2022

  ZA.
24 DEC
ROUÉ VERVEER - MIDDAGSHOW Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2022
 
Hoofdprogramma Roué Verveer
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Roué Verveer - Middagshow in Schouwburg Amstelveen
Tickets Roué Verveer - Middagshow:
za 24 dec
Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
€ 33,50 - 35,50

Extra informatie

Kerst is de favoriete feestdag van bijna alle Nederlanders, maar al helemaal van comedian Roué Verveer. ‘A Very Funny Christmas’ is een hartverwarmende kerstshow. Ouderwetse gezelligheid verpakt in een heerlijke feel-good show vol met comedy, zang, dans, mooie verhalen en een live band.

In deze editie kun je samen met Roué eindelijk ongegeneerd meezingen met jouw favoriete kerstsongs! Natuurlijk neemt Roué je ook met veel humor mee langs de meest herkenbare en grappige situaties van het afgelopen jaar, maar ook alles wat je tijdens kerst kunt meemaken. ‘A Very Funny Christmas’ is een avond vol muziek, zang en comedy, waarbij u samen met Roué Verveer en de geweldige HAYP band op onvergetelijke wijze de kerstdagen inluidt.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Amstelveen in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roué Verveer - Middagshow plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws