cabaret: Ashton Brothers - 20 jaar Ashton Brothers in Munttheater op WOENSDAG 10 MEI 2023

  WO.
10 MEI
ASHTON BROTHERS - 20 JAAR ASHTON BROTHERS Munttheater, Weert
2023
 
Hoofdprogramma Ashton Brothers
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Ashton Brothers - 20 jaar Ashton Brothers in Munttheater
Tickets Ashton Brothers - 20 jaar Ashton Brothers:
wo 10 mei
Munttheater, Weert

Extra informatie

Na het grandioze succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen jaren tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden en hun daarop volgende coronaproof Medicine Show… zijn de Ashton Brothers terug.

In hun gloednieuwe jubileumshow ‘Delta' gaan ze op zoek naar de kern van hun broederschap. Het magische element in hun dna dat ervoor zorgt dat ze al twintig jaar de zalen in binnen en -buitenland platspelen.

Dwars door de fysieke grenzen van het theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in één rechte lijn naar je hart.

Route naar Munttheater

Van NS-station naar Munttheater * Bij uitkomen station straat oversteken en Stationsstraat (winkelstraat) volgen. * Kruispunt oversteken en winkelstraat blijven volgen. * Bij makelaarskantoor Witte & Verheul links. * Rechts Muntpassage in..

Bekijk complete route naar Munttheater Weert
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Munttheater in Weert? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ashton Brothers - 20 jaar Ashton Brothers plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws