cabaret: Musa - Schaakmat in Schouwburg Odeon op WOENSDAG 25 JANUARI 2023

  WO.
25 JAN
MUSA - SCHAAKMAT Schouwburg Odeon, Zwolle
2023
 
Hoofdprogramma Musa

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 25 januari 2023.
Dat is 12 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Musa - Schaakmat in Schouwburg Odeon
DEZE Musa - Schaakmat TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 25 jan
Schouwburg Odeon, Zwolle

Extra informatie

Na een succesvolle Cameretten finalistentour, zet Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling: Schaakmat. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

De basis van Schaakmat is een ingrijpende gebeurtenis uit zijn jeugd. Als hij acht jaar oud is verandert zijn leven totaal wanneer zijn vader besluit het land van herkomst te verlaten om naar Europa te gaan met zijn gezin. In plaats van te blijven, vertrekt zijn vader op dezelfde dag alleen terug naar het land van herkomst. En daar staat hij dan, in het koude Nederland met zijn broer, zusjes en moeder. Een land dat hij niet kent en waarvan hij de taal niet spreekt. Wat nu?

Route naar Schouwburg Odeon

Openbaar vervoer De schouwburg ligt op 7 minuten loopafstand van het NS station. NS station centrum zijde - Stationsweg uitlopen- links Burg. Van Roijensingel - rechts Potgieterbrug over - rechts Blijmarkt, Odeon op plein aan linkerhand. Eig..

Bekijk complete route naar Schouwburg Odeon Zwolle
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws