cabaret: Musa - Schaakmat in Theater de Schalm op ZATERDAG 08 APRIL 2023

  ZA.
08 APR
MUSA - SCHAAKMAT Theater de Schalm, Veldhoven
2023
 
Hoofdprogramma Musa

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 08 april 2023.
Dat is 355 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Musa - Schaakmat in Theater de Schalm
DEZE Musa - Schaakmat TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 apr
Theater de Schalm, Veldhoven

Extra informatie

Na een succesvolle Cameretten finalistentour, zet Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling: Schaakmat. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

De basis van Schaakmat is een ingrijpende gebeurtenis uit zijn jeugd. Als hij acht jaar oud is verandert zijn leven totaal wanneer zijn vader besluit het land van herkomst te verlaten om naar Europa te gaan met zijn gezin. In plaats van te blijven, vertrekt zijn vader op dezelfde dag alleen terug naar het land van herkomst. En daar staat hij dan, in het koude Nederland met zijn broer, zusjes en moeder. Een land dat hij niet kent en waarvan hij de taal niet spreekt. Wat nu?

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws