cabaret: Musa - Schaakmat in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op ZATERDAG 10 JUNI 2023

  ZA.
10 JUN
MUSA - SCHAAKMAT Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2023
 
Hoofdprogramma Musa

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 10 juni 2023.
Dat is 105 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Musa - Schaakmat in Stadsgehoorzaal Vlaardingen
DEZE Musa - Schaakmat TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 10 jun
Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen

Extra informatie

Na een succesvolle Cameretten finalistentour, zet Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling: Schaakmat. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

De basis van Schaakmat is een ingrijpende gebeurtenis uit zijn jeugd. Als hij acht jaar oud is verandert zijn leven totaal wanneer zijn vader besluit het land van herkomst te verlaten om naar Europa te gaan met zijn gezin. In plaats van te blijven, vertrekt zijn vader op dezelfde dag alleen terug naar het land van herkomst. En daar staat hij dan, in het koude Nederland met zijn broer, zusjes en moeder. Een land dat hij niet kent en waarvan hij de taal niet spreekt. Wat nu?

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws