cabaret: Kees Van Amstel - Vluchtweg Altijd Vrijhouden  in Theater Hof 88 op WOENSDAG 31 MEI 2023

  WO.
31 MEI
KEES VAN AMSTEL - VLUCHTWEG ALTIJD VRIJHOUDEN  Theater Hof 88, Almelo
2023
 
Hoofdprogramma Kees van Amstel

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Dat vraagt Kees van Amstel zich af in zijn vierde solovoorstelling, die hij Vluchtweg altijd vrijhouden heeft genoemd. Waarom? Kees vlucht zelf namelijk ook graag, maar dan voor z’n plezier.

Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd en in het onderwijs. Maar eigenlijk vindt hij dat de hele wereld nu wel een keer aan de beurt is. “Wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken”, schreef de Volkskrant.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater Hof 88 in Almelo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kees Van Amstel - Vluchtweg Altijd Vrijhouden  plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws