cabaret: Kees Van Amstel - Vluchtweg Altijd Vrijhouden  in Wesopa Weesp op VRIJDAG 12 MEI 2023

  VR.
12 MEI
KEES VAN AMSTEL - VLUCHTWEG ALTIJD VRIJHOUDEN  Wesopa Weesp, Weesp
2023
 
Hoofdprogramma Kees van Amstel

Extra informatie

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Dat vraagt Kees van Amstel zich af in zijn vierde solovoorstelling, die hij Vluchtweg altijd vrijhouden heeft genoemd. Waarom? Kees vlucht zelf namelijk ook graag, maar dan voor z’n plezier.

Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd en in het onderwijs. Maar eigenlijk vindt hij dat de hele wereld nu wel een keer aan de beurt is. “Wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken”, schreef de Volkskrant.

Route naar Wesopa Weesp

Vanaf Amersfoort/Almere (A1) * De afslag Weesp/Muiden richting Weesp aanhouden ( onder het viaduct), d.i. de Korte Muiderweg. * In Weesp onder het spoorviaduct door, dan de borden Centrum aanhouden. * De straat aanhouden (Stationsw..

Bekijk complete route naar Wesopa Weesp Weesp
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Wesopa Weesp in Weesp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kees Van Amstel - Vluchtweg Altijd Vrijhouden  plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws