cabaret: Paulien Cornelisse - Aanstalten in Minard Schouwburg op DONDERDAG 12 JANUARI 2023

  DO.
12 JAN
PAULIEN CORNELISSE - AANSTALTEN Minard Schouwburg, Gent
2023
 
Hoofdprogramma Paulien Cornelisse

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 12 januari 2023.
Dat is 79 dagen geleden.

Extra informatie

“Zullen we maar eens aanstalten maken?”, is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden' precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag.

Het beste wat u kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, erkennen, ‘facen’, en een plekje geven binnen uw eigen wereldje. “Vaak weet u pas wat u wilt zeggen als u het al gezegd hebt”, heeft vast iemand ooit wel eens gezegd. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld. Hilarisch. Confronterend. Voor iedereen die niets zeker weet én ook voor mensen die wél veel zeker weten.

Route naar Minard Schouwburg

Minard is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, met tal van haltes van tram en bus binnen wandelafstand. Wie met de wagen komt kan terecht in de ondergrondse parkeergarages Zuid, Kouter en Sint-Pietersplein. Let wel: straatparkeermogelijkhe..

Bekijk complete route naar Minard Schouwburg Gent
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws