cabaret: Paulien Cornelisse - Aanstalten in Theater de Schalm op WOENSDAG 01 FEBRUARI 2023

  WO.
01 FEB
PAULIEN CORNELISSE - AANSTALTEN Theater de Schalm, Veldhoven
2023
 
Hoofdprogramma Paulien Cornelisse

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 01 februari 2023.
Dat is 421 dagen geleden.

Extra informatie

“Zullen we maar eens aanstalten maken?”, is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden' precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag.

Het beste wat u kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, erkennen, ‘facen’, en een plekje geven binnen uw eigen wereldje. “Vaak weet u pas wat u wilt zeggen als u het al gezegd hebt”, heeft vast iemand ooit wel eens gezegd. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld. Hilarisch. Confronterend. Voor iedereen die niets zeker weet én ook voor mensen die wél veel zeker weten.

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

Gerelateerd nieuws