cabaret: Peter Heerschop & Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren in Theater Kerkrade op ZATERDAG 25 MAART 2023

  ZA.
25 MRT
PETER HEERSCHOP & VIGGO WAAS - ER GAAT NOG IETS HEEL MOOIS GEBEUREN Theater Kerkrade, Kerkrade
2023
 
Hoofdprogramma Peter Heerschop Viggo Waas
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Peter Heerschop & Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren in Theater Kerkrade
Tickets Peter Heerschop & Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren:
za 25 mrt
Theater Kerkrade, Kerkrade
€ 16,00

Extra informatie

Na het herseninfarct van Viggo vorig jaar voelen de twee nóg meer noodzaak om op te treden. Ze vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden en proberen alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen samen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’.

Route naar Theater Kerkrade

Openbaar vervoer - Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theater..

Bekijk complete route naar Theater Kerkrade Kerkrade
 

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater Kerkrade in Kerkrade? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Peter Heerschop & Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws