cabaret: Peter Heerschop & Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren in Theater de Kampanje op VRIJDAG 27 JANUARI 2023

  VR.
27 JAN
PETER HEERSCHOP & VIGGO WAAS - ER GAAT NOG IETS HEEL MOOIS GEBEUREN Theater de Kampanje, Den Helder
2023
 
Hoofdprogramma Peter Heerschop Viggo Waas

Extra informatie

Na het herseninfarct van Viggo vorig jaar voelen de twee nóg meer noodzaak om op te treden. Ze vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden en proberen alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen samen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’.

Route naar Theater de Kampanje

Per trein / OV Er gaat een rechtstreekse trein, elk half uur van Alkmaar naar Den Helder. De hoofdentree van de Kampanje op Willemsoord ligt op 900m (+/- 10 minuten lopen) vanaf het treinstation Den Helder CS. Looproute Het station uit, recht..

Bekijk complete route naar Theater de Kampanje Den Helder
 

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater de Kampanje in Den Helder? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Peter Heerschop & Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws