cabaret: Jack Whitehall in AFAS Live op ZATERDAG 29 APRIL 2023

  ZA.
29 APR
JACK WHITEHALL Black Box AFAS Live, Amsterdam
2023
 
Hoofdprogramma Jack Whitehall
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Jack Whitehall in AFAS Live
Tickets Jack Whitehall:
za 29 apr
AFAS Live, Amsterdam
€ 43,68 - 64,96

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

De Britse comedian Jack Whitehall geeft op zaterdag 29 april 2023 een optreden in AFAS Live, Amsterdam. Whitehall begon zijn comedycarrière op het Edinburgh Fringe Festival in 2007 en won maar liefst drie keer The British Comedy Awards’ King Of Comedy - een populaire publieksprijs voor comedians. Hij vormt ook een onwaarschijnlijk komisch duo met zijn vader, Michael Whitehall, in de Netflix hitshow Travels With My Father. De comedian is daarnaast ongekend populair op YouTube waar hij onder andere met zijn online serie Training Days 1,3 miljoen abonnees en 270 miljoen views heeft binnengehaald.

Route naar AFAS Live

AFAS Live ligt vlakbij afrit Ouderkerk a/d Amstel op de A2 autosnelweg Utrecht-Amsterdam. Op de snelwegen rondom Amsterdam volgt u de borden Transferium. OPENBAAR VERVOER Afas Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en de trein. De..

Bekijk complete route naar AFAS Live Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jack Whitehall plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan